کپسول نرم مگا امگا

Soft Capsule 1000 mg

  • تامین اسیدهای چرب ضروری
  • آنتی اکسیدان
1چگونه مصرف کنیم؟
3-2 بار در روز هر بار یک کپسول بلافاصله قبل از غذا یا همراه با غذا میل شود.
2عناصر محصول

روغن گل مغربی (Oenothera biennis)، زیتون (Olea europaea)، بذر کتان (Linum usitatissimum)، سبوس برنج (Oryza sativa) و سنجد تلخ (Hippophae rhamnoides)

3فواید این محصول چیست؟
  • تأمین اسیدهای چرب مورد نیاز بدن
  • آنتی اکسیدان
4شرایط نگهداری
  • فرآورده را از دید و دسترس کودکان دور نگهدارید.
  • فرآورده دور از نور، در دمای 30-15 درجه سانتی گراد نگهداری شود.
  • بلافاصله پس از مصرف، در فرآورده را محکم ببندید.
  • از فرآوردههای تاریخ گذشته استفاده نکنید.
 

آیا می دانید؟

 
 
اسیدهای چرب امگا می توانند در جلوگیری از بیماری ها، افزایش متابولیسم و کمک به حفظ سطح کلسترول سالم بدن بسیارموثر باشند.
 

بذر کتان به عنوان منبع اُمگا 3 و اُمگا 6 به علت دارا بودن اثرات آنتی اکسیدان، ضدالتهاب، ضد درد ، ضدمیکروب، کاهش دهنده چربی و توانایی بالقوه در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، بصورت گسترده مورد بررسی قرار گرفته است.

سنجد تلخ به عنوان منبع اُمگا 7 و به علت غنی بودن از نظر وجود ویتامین های A, B1, B12, C, E, K، فلاونوئیدها، لیکوپن، کاروتنوئیدها و فیتواسترول ها ارزشمند است.

زیتون به عنوان منبع اُمگا 9 قادر است فشار خون بالا را کاهش دهد، بیماری های ایجاد کننده لخته را بهبود بخشد، از دیابت پیشگیری یا آنرا بهبود بخشد، روندهای التهابی را کاهش دهد و بیماری های التهابی روده را برطرف کند.